Globalisering, ledarskap och kommunikation för att underlätta kvalitetschefens framtida utmaningar. Det var några av de ämnen som vi fick fördjupa oss i under vårens upplaga av Kvalitetsmagasinet Live som hade fokus på det som kan underlätta kvalitets. Drygt 200 personer var på plats och bidrog till en dag fylld av inspiration, smart tips och erfarenhetsutbyte.

Läs gärna artiklarna från konferensen på Kvalitetsmagasinet.se

Stort tack alla ni som var med!

Som ny chefredaktör var konferensen också ett fantastiskt tillfälle för mig att möta mina läsare och lära sig av dem. Jag hade många bra samtal och fick många bra tips som kommer att hjälpa mig utveckla framtida konferenser och tidningen Kvalitetsmagasinet.

Och så hoppas jag att vi på ett eller annat sätt ses snart igen!

Catharina Byström, chefredaktör för Kvalitetsmagasinet
catharina.b@nordreportern.se