Ledarskapet, medarbetarna, kulturen och att hitta drivet framåt. Det var några av de ämnen som vi fick fördjupa oss i under höstens upplaga av Kvalitetsmagasinet Live. Närmare 270 personer var på plats och bidrog till en dag fylld av inspiration, smart tips och erfarenhetsutbyte.

Läs gärna artiklarna från konferensen på Kvalitetsmagasinet.se

Stort tack alla ni som var med!

Så vill jag även passa på att tacka för mig! Det här var sista gången som jag fick vara med på Kvalitetsmagasinet Live som chefredaktör för tidningen. Jag har jobbat med tidningen i många och, och varit med att skapa konferensen som blivit en uppskattad mötesplats för kvalitetsproffs. Under de 19 år som jag jobbat med Kvalitetsmagasinet har jag fått möta många helt fantastiska människor som brinner för kvalitetsfrågorna. Det har varit inspirerande, fantastiskt kul och lärorikt – ni gör ett otroligt viktigt jobb därute i era verksamheter – men nu är det dags för mig att gå vidare. Jag är glad att jag fått lära känna er och önskar er alla all lycka framöver.

Och så hoppas jag att vi på ett eller annat sätt ses snart igen!

Anna Nyström, chefredaktör för Kvalitetsmagasinet
anna.n@nordreportern.se